Älvdalens Fiskecenter

Adress: Ribbholmsvägen 26, 79631 Älvdalen Visa karta

Adress: Ribbholmsvägen 26, 79631 Älvdalen

I vår butik hittar ni allt ni behöver för en lyckad fisketur i Älvdalen.

På Fiskecentret har vi valt att fokusera på flugfisket. I vår butik hittar ni bla flugspön och rullar från Sameo, Orvis, Pool 12 och Simms, samt linor från Cortland, Orvis, Simms och Sameo. Här finns också ett stort urval av vadare och vadarskor. Dessutom hittar ni här en hel del andra kläder för fiskaren som jackor, tröjor, underställ, strumpor och kepsar. Ni som binder era egna flugor hittar här också ett välsorterat utbud, med allt från krok till bindmaterial.

I vårt omfattande flugsortiment, som omfattar ett par hundra mönster, hittar ni allt ni behöver för flugfisket i Älvdalen. Självklart har vi även ett stort urval av våra egna, lokala flugor. Tafsar, tafsmaterial, flytmedel och allt annat ni behöver för ett lyckat fiske finner ni självklart också i butiken. Vi har även utrustning för metet eller spinnfisket, såsom spön, rullar, spinnare, drag, krok och flöte.

Hos vår kunniga och trevliga personal hittar ni mångårig kunskap och erfarenhet av skog, älv och sjö i Älvdalen. Vi hjälper er att hitta rätt både bland flugor, utrustning och fiskevatten. Oavsett om ni är nybörjare eller vana fiskare.

Välkomna in till oss på Fiskecentret!

Show more

Om denna aktivitet